Afşin'in tanınan simalarından Sivas Şarkışla da beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Turan bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Entelektüel birikimi, şair ve yazarlık yönleriyle de önemli bir insan olan Ali Turan’ın genç yaşta ani ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu.

Pınarbaşı Mahallesi'nden merhum Enver Turan'ın oğlu, Yemliha ve Avukat Mehmet Turan'ın kardeşleri, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Cihangir Turan'ın amcaoğlu, Sefa, Merva ve Mehmet Koçer'in eniştesi Ali Turan (45),  ikindi namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığına defnedildi.

Turan'ı sevenleri yalnız bırakmadı

Merhum Turan'ın cenazesine, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Recep Türk, Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Ertuğrul İstaha, Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Müdür Yardımcısı Barış Yörük, Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdür Yardımcısı Mesut Köşker, Ziraat Bankası Kahramanmaraş Şube Müdürü Cuma Tekinsen, Ziraat Bankası Osmaniye Şube Müdürü Hakan Gören, Ziraat Bankası Afşin Şube Müdürü Hüseyin Akdokur, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, banka müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Editör: Haber Merkezi