Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer, Napoli Müşterek Kuvvet Komutanlığı Destek Direktörlüğü görevine atanan Tümgeneral Tolga Genç için düzenlenen veda programına katıldı.

Vali Ünlüer’den Tümgeneral Tolga Genç’e Veda2

Vali Mükerrem Ünlüer, programda yaptığı konuşmada, Tümgeneral Tolga Genç’e Kahramanmaraş’ta görev yaptığı süre boyunca sunduğu değerli hizmetler için teşekkür etti. Vali Ünlüer, Tümgeneral Genç’in yeni görevinde de aynı başarı ve özveriyle çalışmalarını sürdüreceğine inandığını belirtti.

Vali Ünlüer’den Tümgeneral Tolga Genç’e Veda1

Tümgeneral Tolga Genç, Kahramanmaraş’taki görev süresi boyunca hem askeri hem de toplumsal konularda önemli katkılarda bulundu. Yerel yönetimle kurduğu güçlü iş birliği ve halkla olan yakın ilişkileriyle takdir topladı.

Tümgeneral Genç, NATO bünyesindeki önemli görevlerden biri olan Napoli Müşterek Kuvvet Komutanlığı Destek Direktörlüğü pozisyonuna atanarak, uluslararası arenada Türkiye’yi temsil edecek.

  • Beta
Beta Özelliği

Muhabir: Esra Yalçın