Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, YAŞ (Yüksek Askerî Şûra) kararları kapsamında Tümgeneralliğe terfi eden İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali Mükerrem Ünlüer, ziyarette Tümgeneral rütbesine yükselen İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz’ı tebrik ederek, bu önemli başarının hem Kahramanmaraş ili hem de Türk Silahlı Kuvvetleri adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Vali Ünlüer, “Sayın Komutanımızın bu anlamlı terfisi, ilimizde yürütülen güvenlik hizmetlerine de ayrı bir güç katacaktır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tümgeneral Ali Gemalmaz ise Vali Ünlüer’e teşekkür ederek, yeni rütbesiyle birlikte görevini aynı kararlılık ve sorumlulukla sürdüreceğini vurguladı. Gemalmaz, “Devletimize ve milletimize hizmet etmekten onur duyuyorum” şeklinde konuştu.
Ziyarette, Kahramanmaraş’ta yürütülen güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Ünlüer, İl Jandarma Komutanlığı’nın şehri daha güvenli hale getirme noktasında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, tüm personele başarılar diledi.