Kahramanmaraş’ta, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 6 ay süreyle geçici olarak istihdam edilmek üzere 1050 kişi işe alınacak.

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin iş birliğiyle yürütülecek program doğrultusunda, okullarda ve kamu alanlarında temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalışacak personel alınacak.

TYP kapsamında istihdam edilecek temizlik personelleri için başvurular 07 - 11 Ağustos 2025 tarihleri arasında yapılabilecek. Başvurular;

e-Devlet

ALO 170

İŞKUR e-Şube

İŞKUR Hizmet Merkezleri üzerinden alınacak.

İşe alınacak kişilerin belirlenmesi amacıyla 14 Ağustos 2025 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Kura sonucunda seçilenler, 6 ay süreyle geçici olarak kamu kurumlarında görev yapacak.

Vatandaşlar, başvuru şartları ve detaylara İŞKUR’un resmi kanallarından ulaşabiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ