T.C. Kahramanmaraş 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Tarafından Tapu İptali ve Tescil Davasında Hak İddia Edenlere Çağrı Yapılacaktır

İlan.gov.tr’ de verilen bilgilere göre;

Sayı : 2024/54 Esas

İlan

Davacı , FAKI KALENDER ile Davalı , DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI arasında mahkememizde görülmekte olan Tapusuz Taşınmaz Tescili (Kişilerce Açılan) davası nedeniyle; Davaya konu Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yusufhacılı Mahallesinde bulunan Fen bilirkişinin30/01/2024 tarihli bilirkişi raporunda A ve B harfi ile gösterilen toplam 7842.52 m2 miktarındaki doğusu; kısmen tescil harici kısmen de 166 ada 6 parsel, B harfi ile gösterilen166 ada 7 parsel, Batısı A harfi ile gösterilen taşınmazın 161 ada 1 parsel B harfi ile gösterilen taşınmazın 162 ada 2 parsel Kuzeyi A harfi ile gösterilen taşınmazın tescil harici, B harfi ile gösterilen taşınmazın ; tescil harici taşınmaz , Güneyi ;A harfi ile gösterilen taşınmazın yol B harfi ile gösterilen taşınmazın tescil harici taşınmaz Davacı İsmail ve Zeliha oğlu, 1973 doğumlu Kahramanmaraş Afşin doğumlu, 22151458660 T.C kimlik numaralı Fakı Kalender - zilyetliğin devri yolu ile uzun bir zamandır aralıksız olarak nizasız ve fasılasız olarak kendi zilyet ve tasarrufu altında olduğundan bahisle taşınmazın adına TESCİLİNE karar verilmesini talep ve dava etmiştir.
Yukarıda belirtilen dava edilen bu yer hakkında herhangi bir hak iddia eden var ise, iş bu ilanın son ilan tarihinden itibaren 3 ay içinde Mahkememizin Sayı: 2024/54 Esas sayılı dava dosyasına yazılı olarak itiraz etmeleri hususu yasa gereği ilan olunur.

Kaynak: Haber Merkezi