Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, gençlerin teknolojiye yönlendirilmesi, bilimsel çalışmaların desteklenmesi ve öğrencilerin teknoloji alanındaki projelere katılımının artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Kahramanmaraş’ta gençlere yönelik yürütülen çalışmaların da ele alındığı görüşmede, eğitim ve teknoloji alanında yapılabilecek iş birlikleri değerlendirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlüer, gençlerin bilim ve teknoloji alanında gelişiminin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu alanda yürütülen çalışmalara her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır ise vakfın gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırmak ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.