Kahramanmaraşspor taraftar dernekleri, kulübün yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle destek çağrısında bulundu.
PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor'da yeni transferlerden Oseni ve İzu'nun, peşinatlarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmaması taraftarları harekete geçirdi. Asiler Grubu lideri Yahya Vursavuş, Edeler Grubu tribün lideri Ali Erbilir ve Kahramanmaraşspor altyapı sorumlusu Ejder Arslan, düzenledikleri basın toplantısı ile kulübe destek verilmesini istedi.
Kırmızı-beyazlı ekibin çok zor aşamalardan geçerek bugünlere geldiğini ifade eden Vursavuş, "Takımımız bin bir zorluk içerisinde 2 yıl üst üste şampiyon oldu ve 26 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'e çıktı. Ancak maalesef şu anda da ekonomik problemler yaşıyor. Bu şehir, bu problemleri aşacak potansiyele sahip. Geçmişte olduğu gibi bu günde işadamlarımızın, sanayicilerimizin kulübe sahip çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.
Altyapı sorumlusu Ejder Arslan ise futbolun kentin tanıtımı için büyük önem taşıdığını belirtti. Yıllardan sonra Kahramanmaraşsporla yakalanan bu fırsatın bir yıl içerisinde yeniden kaybolmasının kabul edilemeyeceğini kaydeden Arslan, şöyle konuştu:
"Geçmişte yönetim anlamında yapılan yanlışlar olabilir. Bu yanlışları mevcut yönetime mal etmek doğru olmaz. Bu gün takımımız PTT 1. Lig'de. Bu Kahramanmaraş için çok büyük bir fırsat. Ben bu şehrin bir vatandaşı olarak bu fırsatın hemen yitirilmesine razı olmuyorum. Bu şehirde yaşayan tüm insanların da buna gönlünün el vermeyeceğine inanıyorum. Bundan dolayı herkesin takımına sahip çıkması ve bu zorluğun aşılması gerekiyor. Takımın önünde 3 önemli maç var. Bunlar başarıyla aşıldığında Kahramanmaraşspor en azından bulunduğu ligde kalıcı olmayı başaracaktır. Lütfen takımımıza sahip çıkalım."
Tribün liderleri sözlerinin sonunda, tüm Kahramanmaraşlıları hafta sonu oynanacak Adanaspor maçında takımlarına destek vermeye davet ettiler.
Editör: Haber Merkezi