Türkiye İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi şampiyonluğunun ardından Süper Lig’e yükselen Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, ziyaretlerini sürdürüyor.

Play-off maçları sonunda Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşayan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar,Afşin İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay ve Afşin İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı Başkanı Durdu Türkmen ve futbolcuları makamında ağırlayan Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, sporcuların özveri ve gayretleriyle bu başarıya ulaşıldığını belirterek, Süper Lig'de de Afşin’i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Afşin İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Gümüşay da, başarılarından dolayı Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımını tebrik etti.

Başarılarının Afşin’e, Kahramanmaraş’a hayırlı olması temennisinde bulunan İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz ise, Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımına Süper Lig’de de başarı diledi.

Ziyaretlerle alakalı açıklamalarda bulunan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı Başkanı Durdu Türkmen, “Lig şampiyonluğu ve Süper Lig’e yükselme sevincimizi ilçemizdeki tüm kurumlarımızla paylaşıyoruz. Afşin Kaymakamımız Ahmet Can Pınar’ı Afşin İlçe jandarma Komutanımız Binbaşı Özgür Gümüşay’ı ve Afşin İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz’i makamında ziyaret ettik ve süreç hakkında bilgi verdik. İlçemizi, Kahramanmaraş’ı temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz.

“Önümüzde zorlu bir lig var”

Artık büyükşehir takımlarıyla mücadele edeceğiz. Süper Lig’de başarılı olmak istiyoruz. Bunun için de desteğe ihtiyacımız var. Takımımızda güçlendirme, yeni transferler yapmak istiyoruz. Ziyaretlerimizde bugüne kadar olan destekler için teşekkür ediyoruz ve bundan sonrada desteklerin artırılarak devam ettirilmesini talep ediyoruz.

“Hedefimiz Süper Lig şampiyonu olmak”

Sessiz futbolcularımız Süper Lig’e ikinci defa yükseldik. Fakat büyükşehir takımlarının olanakları bizlerden fazla. Her ne kadar elimizden gelini yapmaya gayret etsek de ilçe takımı olarak burada kalıcı olamadık. Bizlere gerekli destekler verilirse ilçe takımı olarak hedefimiz Süper Lig şampiyonu olmak. Afşin’in, Kahramanmaraş’ın ardından Türkiye’yi temsil etmek istiyoruz. Bizler sadece şartların eşitlenmesi için ilçemizdeki her kurumdan destek istiyoruz. Afşin’imizi temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Bizlerin sevincine ortak olan her bir kurumumuza teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ziyaretlere, Afşin Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Köse de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi