Turkcell Sağırlar 1. Ligi C Grubu mücadele eden Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ikinci maçında Niğde İşitme Engelliler takımını 5-1 yendi.

Ligin ikinci haftasında evinde Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü 5-1 mağlup eden Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü grupta liderliğe yükseldi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Afşin İ.E takımı Bedirhan  Arslan 3,  Mehmet Ali Gürün ve Hasan Özarslan'ın attığı 1 golle maçtan galip ayrıldı.

Lig'te dolu dizgin devam eden Afşin İ.E takımı ikinci Ligin ilk haftasın da Afşinli futbolcular, Batman İşitme Engelliler ile 3-3 berabere kalmıştı.

Maçın ardından değerlendirme yapan İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Durdu Türkmen, “ Afşin’de oynadığımız maçı net bir skorla almasını bildik. Ev sahipliği avantajını güzel kullandık.Bizler her maça galip gelmek için çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bizim tek isteğimiz Afşin halkının ve sporseverlerin desteğini arkamıza almak. İnşallah bundan sonraki maçları da alarak gruptan lider çıkmak istiyoruz. Afşin’imizi, Kahramanmaraş’ımızı tekrar İşitme Engelliler Süper Ligi’nde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi