6 Şubat depremlerinden dolayı hasar alan MJOLNİR GYM Fitness ve Vücut Geliştirme Salonu’nun olduğu bina az hasarlı olması sonrası tadilatı yapılarak yeniden hizmet vermeye başladı.

Efsus Turan Mahallesi, Abdurrahman Nazım Kaynak Caddesi Tarım Kredi Kooperatifi yanında hizmet veren MJOLNİR GYM Fitness ve Vücut Geliştirme Salonu, depremler sonrası yeniden yoğunluk yaşamaya başladı.

MJOLNİR GYM Fitness ve Vücut Geliştirme Salonu sahibi İsmail Kalender, “Öncelikle depremden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Salonumuz deprem sonrası hasar aldıktan sonra binanın hasar durumunu bekledik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın az hasarlı vermesi sonrası tadilata başlayarak uzun uğraşlar sonucu yeniden hizmete açtık” dedi.

FİTNESS DERSLERİ BAŞLADI

MJOLNİR GYM Fitness ve Vücut Geliştirme Salonu’nda, wushu, kick boks, muay thai, boks ve uzak doğu savunma sporları kayıtlarına başladı. 5 – 25 yaş aralığındaki herkesin gidebileceği uzak doğu sporlarına Türkiye Şampiyonası Balkan 3’.Sü antrenörü Osman Bingöl dersleri verecek.

Sporu Afşin halkına profesyonel bir şekilde öğretmek istediklerini belirten işletme sahibi İsmail Kalender, “Beden Eğitimi Öğretmenliği okudum ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitnes derslerinde 2 kademe belgem var. Yurt dışından getirttiğimiz spor aletlerinde vücut geliştirme de profesyonel hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kesinlikle istenilen açılara istenilen kaslara tam hasar ve tahribatı verir. Şehir merkezine yakın yere açarak herkesin rahatlıkla gelmesini amaçladık. Afşin’de profesyonel acıdan vücut geliştirme sporunu yapan fazla kesim yok” dedi.

AFŞİN’DE İLKLERE İMZA ATIYORUZ

650 metrekare 2 katlı MJOLNİR GYM Fitness Salonunda, vücut geliştirme ve fitness dersleri ile istediğiniz vücudu elde edebileceklerini belirten Spor Salonu Sahibi İsmail Kalender; “Kaliteli ve lüks spor aletlerinden oluşan 2 katlı 650 metrekare geniş ve ferah ortamıyla salonda vücut geliştirmenin yanı sıra Fitness hizmeti bayanlara özel yeri ile Afşin’de ilklere imza atıyoruz. Spor salonunda bay ve bayan soyunma odaları, kişiye özel kilitli dolaplar, içecek imkânları ve duş imkanı vardır. Normal sivil ücretimiz aylık 500 TL, 18 yaş altı ise 400 TL. Kontörlü sistemde var. Odalarımız, duşlarımız günlük temizleniyor. Salonumuzu istediğiniz zaman gelip gezebilirsiniz” dedi.

SALONA TURNİKE SİSTEMİ GETİRİLDİ

Fitness Salonuna turnike sistemini de getirdikleri belirten Kalender; “Kontörlü abonelik sistemimiz aktif hale geldi. Bu sistem ile her zaman müsait olamayan müşteriler için daha faydalı bir sistem. Örnek veriyorum 30 kontör aldınız ve bunu 1 sene içerisinde kullanabilme imkanı sunuyor. 30 kontör 800 TL, her geldiğinde bir kontör düşüyor. Bir yıl içinde istediği zaman kullanabilir” dedi.

KADINLARA ÖZEL SAATLER

Kadınlara özel saatler hakkında da bilgiler veren Kalender, “Cumartesi, Pazar günleri saat 11:00 ile 15:00 ve Çarşamba 11:00 ile 21:00 arası kadınlara özel saatlerimiz. Karma saatler yani kadınlar isterlerse o saatlerde de gelebilir. Karma saatlerimiz, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma 11:00 ile 23:00 arası ve Cumartesi, Pazar 16:30 ile 23:00 arası hizmet veriyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi