Afşin Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir aydır devam eden “Afşin Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası” final maçlarının ardından sone erdi.
Afşin Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlararası voleybol turnuvasına, 24 erkek, 4 bayan takım olmak üzere toplam 28 takım katıldı.
Eleme usulü ile gerçekleştirilen voleybol turnuvası yaklaşık bir ay sürdü. Turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verildi.
Afşin Kapalı Spor Salonunda düzenlenen voleybol final maçına Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Belediye Başkanvekili Mustafa Kalender, Afşin Emniyet Müdürü Veysel Ateş, Afşin Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Dikici,  belediye meclis üyeleri Yalçın Çelebipekin, Kemal Aslan, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Turnuvanın final maçı Afşin Kapalı Spor Salonu’nda, TEAŞ İstiklal İlköğretim Okulu takımı ile Afşin Lisesi takımı arasında oynandı.
Üç seti de alan TEAŞ İstiklal İlköğretim Okulu Takımı kupanın sahibi oldu.
Turnuvanın ikincisi Afşin Lisesi Takımı, üçüncü Üniversiteliler Derneği ve dördüncü takım ise İlçe Gençlik Spor oldu.
 
Filenin Sultanı Anadolu Öğretmen Lisesi
Afşin Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasında katılan bayan takımlarında Afşin Anadolu Öğretmen Lisesi birinci olurken, Afşin Lisesi ikinci, Öğretmenler Takımı ise üçüncü oldu.
Turnuvanın birincisi olan TEAŞ İstiklal İlköğretim Okulu Takımı’na Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, ikinci olan Afşin Lisesi Takımı’na Afşin Emniyet Müdürü Veysel Ateş, üçüncü olan Üniversiteliler Derneği Takımı’na Afşin Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Dikici ödüllerini verdi.
Diğer taraftan bayanlar kategorisinde birinci olan Afşin Anadolu Öğretmen Lisesine Afşin Belediye Başkanvekili Mustafa Kalender, ikinci Afşin Lisesi’ne Altunelma Belediye Başkanı Selahattin Akçalı, üçüncü olan Öğretmenler Takımı’na ise DSİ Müdürü Hikmet Böke ödüllerini verdi.
Spor alanında bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirten Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, “ İlçemizde ilk defa düzenlenen voleybol turnuvası final maçları ardından sona erdi. Spor alanında bu tür faaliyetler devam edecek. Turnuvamıza katılan bütün sporcularımızı tek tek kutluyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi