PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, Nijeryalı İzu Azuka ve Oseni Bolaji'yle 2 yıllık sözleşme yaparak renklerine bağladı.



Mavi beyazlı ekip, prensipte anlaştıkları İzu Azuka ve Oseni Bolaji'yi Kahramanmaraş'a getirerek kulüp binasında imza töreni düzenledi. Törende sözleşmelerini imzalayan İzu Azuka ve Oseni Bolaji, 2 yıllığına mavi beyazlı ekibe katıldı. Transferle ilgili açıklama yapan Basın Sözcüsü Vahit Bağcı, şunları söyledi:

"Eksik gördüğümüz mevkilerimiz için Oseni Bolaji ve İzu Azuka ile anlaştık. Oseni 1991 doğumlu, Vietnam liginden transfer ettik. Nijerya U-17 milli takımında dünya kupasında oynamış ve Rusya liginde CSK Moskova'da futbol oynamış bir oyuncu. İzu Azuka ise 1989 doğumlu Nijerya liginde ve Nijerya U-23 milli takımında futbol oynadı. İki futbolcumuz ile de 2 yıllık resmi sözleşme imzaladık."

İzu Azuka ise, "İmza attığım için çok memnunum. Şu an çok mutluyum. Süper Lig'e çıkmak için çalışacağız, her şeyimizi ortaya koyacağız. Ben burada oynayacağım ve ben burada her şeyimi vereceğim" dedi.

Oseni Bolaji'de Kahramanmaraşspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Her şeyimizi ortaya koyarak takımızı üst lige taşımaya çalışacağız. Biz taraftarların beklentisi olduğunu biliyoruz Biz onları memnun edeceğiz onlar sadece arkamızda olsunlar. Kahramanmaraşspor'un ilk maçını seyrettim. Şansızlıktan kaybetti. Çok iyi oyuncular var" diye konuştu.

İmza törenin ardından transfer edilen iki futbolcu, Kahramanmaraşspor formalarını giyerek basın mensuplarına poz verdi.
Editör: Haber Merkezi