PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor A.Ş'nin teknik direktörü Besim Durmuş, "Bu hafta oynayacağımız maçta seyircisiyle bütünleşen ve kazanan yapıyı ortaya koymak istiyoruz" dedi.

Sezona, deplasmanda Bucaspor yenilgisiyle başlayan Kahramanmaraşspor A.Ş, sahasında oynayacağı Ankaraspor karşılaşmasının hazırlıklarını, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda yapılan antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde istasyon çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışması ve kenar organizasyonlarıyla sona erdi. Kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra çift kale maç yaparak günün çalışmalarını tamamladı.

Durmuş, antreman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk haftada yaptıkları hatalar üzerinde çalışarak aynı hataları yapmadan puan veya puanlar almak için çaba harcadıkları söyledi.

Bu hafta Bucaspor maçında yaptıkları hatalar üzerinde çalıştıklarını belirten Durmuş, şunları kaydetti:

"Ankaraspor güçlü bir takım, hedefleri var. Fakat, bizler de kendimizi ifade etmek istiyoruz. Bu sezon ilk defa kendi seyircimiz önünde oynayacağımız maçta, seyircimizin desteğiyle iyi takım savunması yaparak, az pozisyon vererek üçüncü bölgede daha verimli oynayarak kazanan taraf olmak istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle 3 puanla tanışmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız maçta seyircisiyle bütünleşen ve kazanan yapıyı ortaya koymak istiyoruz."

PTT 1. Lig'in çok zorlu bir yer olduğunu vurgulayan Durmuş, "Bu yıl 10 takımın Süper Lig hedefi olduğunu düşünürsek, çok iyi bir ligde mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı. - Kahramanmaraş

Editör: Haber Merkezi