Kahramanmaraşspor'a kiralanan Beşiktaş'ın genç stoperi Çetinkaya: "Kulübüm geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralanmamı uygun gördü, tercihimi Kahramanmaraşspor'dan yana kullandım. İstanbul'da 1 yıllık sözleşmeye imza attım" "Gelecek sezon Beşiktaş'a daha iyi bir durumda dönüp o formayı giymek istiyorum"
375b 0 0
Beşiktaş'ın genç stoperi Berat Çetinkaya, "Kulübüm geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralanmamı uygun gördü, tercihimi Kahramanmaraşspor'dan yana kullandım. İstanbul'da 1 yıllık sözleşmeye imza attım" dedi.
Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor'da başarılı bir sezon geçirerek Beşiktaş'ta kalıcı olmak istediğini söyledi.
İki sezondur Beşiktaş'ta olduğunu hatırlatan Çetinkaya, "Kulübüm geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kiralanmamı uygun gördü, tercihimi Kahramanmaraşspor'dan yana kullandım. İstanbul'da 1 yıllık sözleşmeye imza attım. Bu akşam maç var, yarın Kahramanmaraş'a giderek yeni takımımla idmanlara başlayacağım" diye konuştu.
"Öncelikle sakatsız ve çok maç oynayıp kendimi geliştirebileceğim bir sezon hedefliyorum" diyen Çetinkaya, çok çalışıp kendini kanıtlayacağını kaydetti.
Çetinkaya, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bunun için zaten Kahramanmaraşspor'u tercih ettim. Onlar da beni çok istedi. İnşallah sakatsız, belasız ve başarılı bir sezon geçirmek istiyorum. Kahramanmaraşspor, lige yeni yükselmiş bir takım. Hem takımım için hem de kandim için başarılı bir sezon geçirmek adına çok çalışacağım.
İnşallah güzel olacak. Gelecek sezon Beşiktaş'a daha iyi bir durumda dönüp o formayı giymek istiyorum. Bunun için sezon boyu çok çalışıp Kahramanmaraşspor'da kendimi göstereceğim. İnşallah dilediğim gibi bir sezon geçer ve bu istediklerimi başarabilirim."
Editör: Haber Merkezi