Balıkesirspor deplasmanda oynadığı Kahramanmaraşspor maçını son 3 dakikada bulduğu gollerle 2-1 kazanarak, süper lig hedefini sürdürdü.
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında süper lig yolundaki umutlarının arttığı ifade etti. Golün ardından büyük coşku yaşadıklarını ve bu sırada aldığı darbeyle problem yaşadığını ifade eden Ertekin, şöyle konuştu:
“Golden sonra bir darbe yedim hala göğsümde problem yaşıyorum. Böyle mücadeleler gerçekten zor. Oyuncularımızla elimizden gelen gayreti gösterdik. Bugün çok uğraştık ve isteğimiz maçın sonunda oldu. Çok değerli bir galibiyet oldu. Mutlaka böyle şanslı maçların denk gelmesi gerekiyor. Bugün bize burada denk geldi ve tam yerinde denk geldi diye düşünüyorum. Büyük bir avantaj yakalamış olduk. Oyuncularımız hakikaten kolay maç oynamıyorlar. Bugün maçın sonunda attığımız gol belki bizi süper lige taşır. Buraya kadar geldik, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Umarım bundan sonrası da gelir. Rakip takım arkadaşlarını da tebrik ediyorum. Ellerinden geldiğince tabii ki oynayacaklar. Bu çok doğru. Hepsini tebrik ediyorum. Seyircinin gösterdiği tepkiyi de buradan hoş karşılamıyorum.”
KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ise, son 3 dakikada yedikleri 2 golle karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Bazı taraftarların aleyhlerinde yaptığı tezahüratlara da tepki gösteren Şerit, "Bu maç, bizden daha çok rakibimizi ilgilendiren bir maçtı. Dolayısıyla oyuncularımız çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını düşünüyorum. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. 1 gol attık ama ikinci yarı onlar bize göre daha bir oyun ortaya koydular ve son dakikalarda buldukları 2 golle maçı kazandılar. Biz de özellikle ikinci yarı müsabakanın seyri içerisinde üstün bir oyun oynamaya çalıştık, mücadele karakterimizi ortaya koymaya çalıştık. Bu süre içerisinde de oldukça başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle Türkiye kamuoyu takımızın oyununu taktir etmiştir. Ancak bir grup taraftarımızı maalesef mutlu edemedik. Onların nasıl mutlu olacağını anlayamadık. Bugünkü maçta ortaya çıkan tabloda maalesef bizi ciddi bir şeklide sıkıntıya soktu. Bizi destekleyen bir taraftarımız vardı. Onlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Ancak bir grup da vardı ki mutlu edemedik. Anladığım kadarıyla mağlubiyete mutlu olabilecek bir taraftar grubu. Bu kitle Kahramanmaraş’a ne derece yakışır bilemiyorum. Ancak ben ve ekibim, futbolcularım ellerinden geleni yapıyorlar. Ne halkı, ne Maraş’ı rencide edecek hiçbir davranışta bulunmadık. Ama maalesef oyuncularıma, bana karşı anlaşılmaz bir tutum sergilediler” dedi.
Öte yandan, Kahramanmaraşspor’un oyuncuları, tam kadro basın toplantısının yapıldığı salona girerek, rakip takımın lehine, kendilerinin ise aleyhinde tezahürat yapan taraftarlara tepki gösterdi.
Editör: Haber Merkezi