İşitme Engelliler Türkcell 1.Lig C Grubunda 22 puanla 5. olan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü, Süper Lige yükselmek için play off oynayacak.

Daha önce Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde top koşturan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü tekrar süper lige yükselme şansı yakaladı. Afşinli temsilcimiz Adana'da gerçekleştirilecek play off turunda birinci olursa Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi 2018-2019 sezonunda tekrar mücadele edecek.

Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi 2018-2019 sezonu play-off turu kura çekimi yapıldı.

Afşinli temsilcilerimiz Süper Lig için, E Grubunda, Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü, Kırşehir İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Kahramanmaraş İşitme Engelliler Spor Kulübü ile eşleşti.

Sağırlar Süper Lig Play Off maçları 19 Nisan, 20 Nisan ve 21 Nisan 2019 tarihlerinde Adana'da Muharrem Gülergin Stadında oynanacak.

İşitme Engelliler Türkcell 1.Lig'inden tekrar Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi'ne yükseltmek istediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Durdu Türkmen, " 2017-2018 sezonunu geride bıraktık. Şimdi önümüzde birbirinden önemli 3 maçımız var. İnşallah bu maçları kazanarak yeniden Sağırlar Süper Ligi'nde top koşturmak istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig için play off oynayacak takımların kurası çekildi ve E Grubunda Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü, Kırşehir İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Kahramanmaraş İşitme Engelliler Spor Kulübüyle eşleştik. Adana'da Muharrem Gülergin Stadında 19-20-21 Nisan tarihlerinde birinden önemli 3 maç yapacağız. Tekrar Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. İşitme Engelliler Lig'inde başarılı olmak istiyoruz. İnşallah burada yakaladığımız başarıyla da Kahramanmaraş'ı, Afşin'i en iyi şekilde Avrupa’da temsil etmek istiyoruz. Maçlarımız süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen Afşin Kaymakamımız Ahmet Can Pınar'a, Afşin Belediye Başkanımı Mehmet Fatih Güven'e, Afşin İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Asef Arslan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve bütün Afşinli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. " açıklamasında bulundu.

Afşinli temsilcimizin play off turu maç takvimi şöyle:

Editör: Haber Merkezi