2019-2020 Erol Efrant Sezonu Spor Toto Sağırlar Futbol 1. Ligi D grubunda top koşturan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ilk maçında 3 puanı kaptı.

2019-2020 Erol Efrant Sezonu Spor Toto Sağırlar Futbol 1. Liginde Afşin ve Kahramanmaraş’ı temsil eden Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ilk maçını deplasmanda Artvin Hopa İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı.

Hopa İlçe stadında oynan maçta Afşin temsilcimiz 30. dakikada Serhan Arslan golüyle öne geçti.  Maç boyunca üstünlüğü elinde bulunduran sessiz futbolcularımız 80. Dakikada Ökkeş Çelik’in golüyle 2-0 öne geçti. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü ilk maçında Hopa’dan 3 puan ile döndü.

Maçın ardından açıklama yapan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Durdu Türkmen,  iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, takımlarını yeniden işitme engelliler süper ligine yükseltmek istediğini söyledi.

- Hedef Süper Lig

1. lig fikstürünün çekilmesinin ardından maç hazırlıklara başladıklarını ifade eden Türkmen, “ Afşin’imizi, Kahramanmaraş’ımızı temsil eden Afşin İşitme Engelliler Spor Kulubü olarak 2019-2020 Erol Efrant Sezonu Spor Toto Sağırlar Futbol 1. Ligi D grubunda maçlarımızı yapacağız. İlk haftada Artvin temsilcisiyle karşılaştık ve 2-0 gibi net bir skorla karşılaşmayı kazandık. İyi bir başlangıç yaptık. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki tüm maçları kazanarak gruptan lider çıkmayı arzu ediyoruz. Tek amacımız işitme engelliler süper ligine yeniden yükselmek ve orada kalıcı bir başarı elde etmek.  Bunu başarabilecek potansiyelimiz var. Futbolcularımıza güveniyoruz. Şimdi önümüzdeki maçları kazanmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi