Batman’da sosyal medya üzerinden başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Tartışma buluşmaya, buluşma kavgaya dönüştü

Olay, Batman’ın Petrolkent Mahallesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre, Barış A. ile A.K. arasında sosyal medya üzerinden başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.

Taraflar, akrabaları ve arkadaşlarını da yanlarına alarak mahallede bir araya geldi. Burada devam eden sözlü tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

1 kişi hayatını kaybetti

Kavgada yaralanan Barış A. ile İ.K., yakınları tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralanan Barış A., kaldırıldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 şüpheli gözaltında, 2 kişi firari

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

Polis ekipleri olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Firari olduğu belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Soruşturma sürüyor

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, yetkililer sosyal medya kaynaklı tartışmaların büyümeden önlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi