Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı ve eski milli güreşçi Şeref Eroğlu’nu makamında misafir etti. Ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Kahramanmaraş'ın spor alanındaki potansiyeli ve güreşe olan ilgisi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Vali Mükerrem Ünlüer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem Kahramanmaraş'ın yetiştirdiği bir sporcu olarak hem de Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı sıfatıyla şehre verdiği katkılardan dolayı Şeref Eroğlu’na teşekkür etti. Vali Ünlüer, "Şeref Eroğlu, sadece ilimizin değil, tüm ülkemizin gururudur" ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında, Kahramanmaraş’ın genç sporcular için önemli bir potansiyele sahip olduğu ve özellikle ata sporumuz güreşin şehirde güçlü bir gelenek olarak yaşatıldığı vurgulandı. Şeref Eroğlu da Kahramanmaraş’ın spor altyapısını güçlendirmek adına her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.
Şeref Eroğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Memleketimde bulunmaktan ve Sayın Valimizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum. Kahramanmaraşlı gençlerimizin spora yönelmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz,” dedi.
Görüşmede, Kahramanmaraş’ta spor altyapısının güçlendirilmesine yönelik projeler, gençlere yönelik spor faaliyetleri ve güreş branşında düzenlenecek yerel ve ulusal etkinlikler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Her iki taraf da Kahramanmaraş’ın spor kenti kimliğini daha da ileriye taşımak için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.