ŞEFTALİ SUYU

Bazı besinler mide duvarına hasar vererek fonkisyonlarını azaltır. Bu da diğer besinlerin dahaa sağlıklı öğütülmesinin önüne geçer. Aynı zamanda mide asidinin duvarı inceletmesine neden olur. Ancak şeftali suyu mide duvarını güçlendirerek hasarları ortadan kaldırır.

PORTAKAL SUYU

Bağışıklık sistemini güçlendirerek, hücrelerin mutasyona uğramasının önüne geçer. Vücudun günlük ihtiyacı olan C vitaminin yüzde 50'sini karşılar. 

ÜZÜM SUYU

Çeşitli sebeplerden ötürü vücudun toksin oranı artar. Bu da ödem toplamaya nedne olur. Özellikle kas aralarında biriken ödemler şiddeetli ağrılar yaşatır. Ancak düzenli tüketilen üzüm suyu vücuttaki toksinleri atarak ödem oluşumunun önüne geçer.

ELMA SUYU

Kan basıncı ve kan şekerindeki artış ciddi hastalıklara davetiye çıkarır. Ancak B vitamini kompleksi bakımından zengin olan elma suyu içerdiği asidik sayesinde kansdıncını da şekeri de dengeler.

KAYISI SUYU

Kabızlık sorunu için ideal doğal ilaç olan kayısı suyu aynı zamanda sindirimin çalışma hızını da etkiler. 

NAR SUYU

Bağırsak florasının düşmesi bağırsaklarda parazitlerin artmasına neden olur. Nar suyu bağırsakları temizlemede etkili bir doğal ilaçtır. Ayırca böbrek taşlarını düşürmeye de yardımcı olur.

Editör: Haber Merkezi