Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Hilal Sultan Şimşek Kliniği Afşin’de açılış töreninin ardından hizmete açıldı.

A. Nazım Kaynak Bulvarı, Migros Market üzerinde açılışı gerçekleşen törene; Kaymakam Ahmet Can Pınar, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av. İsmail Safi, Ak Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat, Ak Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua’dan sonra açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ahmet Can Pınar sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “Afşin’de görüyoruz ki eğitim almış yetişmiş gençlerimiz geriye dönüp memleketlerine yatırım yapıyorlar. Bu tarz yatırımlar İlçenin ekonomik olarak büyümesine ve gelişmesine katkı sağlıyor. Gençlerimize bu tarz güzel hizmetlerine desteklerimiz tam. Hayırlara vesile olmasını diyorum” dedi.

Genç Diyetisyen Hilal Sultan Şimşek, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yaptığı açıklamada, başta sağlıklı beslenme ve diyet olmak üzere yaşam koçluğu alanında Afşinlilere güzel hizmetler sunmak istediğini belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi