Oyuncu Rabia Soytürk’ün bir süredir aşk yaşadığı Serhan Adalı ile ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın oğlu Serhan Adalı ile Etiler’de görüntülenen ünlü oyuncunun mekân çıkışındaki şaşkınlığı dikkat çekti.
Rol aldığı projelerle tanınan oyuncu Rabia Soytürk, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Bir süredir Serhan Adalı ile aşk yaşadığı konuşulan oyuncu, sevgilisiyle ilk kez objektiflere yansıdı. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın oğlu Serhan Adalı ile Rabia Soytürk’ün birlikte görüntülenmesi magazin gündeminde dikkat çekti.
Rabia Soytürk ve Serhan Adalı İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Rabia Soytürk ve Serhan Adalı, önceki akşam İstanbul Etiler’de bir mekândan çıkarken basın mensuplarıyla karşılaştı. Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikili, karşılarında kameraları görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı.
Çiftin ilk kez birlikte görüntülenmesi, Rabia Soytürk’ün özel hayatına ilişkin merakı da artırdı. Ünlü oyuncunun Serhan Adalı ile ilişkisi, magazin dünyasının öne çıkan konuları arasında yer aldı.
Güvenlik Görevlisi Görüntü Alınmasını Engellemeye Çalıştı
İkilinin mekân çıkışında görüntülendiği sırada bir güvenlik görevlisi, fotoğraf çekilmesini engellemek amacıyla çiftin önüne geçti. Ancak güvenlik görevlisinin müdahalesi, Rabia Soytürk ve Serhan Adalı’nın görüntülenmesine engel olamadı.
Muhabirlerin, “Yeni ilişkiniz hayırlı olsun” sözleriyle seslendiği çift, teşekkür ettikten sonra bölgeden ayrıldı. Böylece bir süredir konuşulan ilişki, ikilinin ilk kez birlikte görüntülenmesiyle magazin gündeminde yer buldu.




