AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, adaylık sürecinde kendisine destek veren veya vermeyen tüm hemşerilerine teşekkür etti.

28.dönem milletvekili adayları listesi YSK’ya verildikten sonra Kahramanmaraş’ta adayları arayarak tebrik ettiğini belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke; “Ak Partimizin aday listeleri, başta sevdam Kahramanmaraş’a ve canım Türkiye’me hayırlı uğurlu olsun. Kahramanmaraş listemizi gayet olumlu buluyorum. Arkadaşları aradım tebrik ettim:

Afşin’den Koray Kıraç kardeşimin depremde çok emeği oldu; İnşallah meclise göndermek için var gücümüzle çalışacağız.

Elbistan’dan Mevlüt Kurt kardeşim üniversite yıllarından beri tanıdığım kaliteli, beyefendi birisi; yakıştı.

Sayın Bakanımızı ve diğer arkadaşları da zaten tanıyoruz ve şehrimize elinden gelen katkıyı sağlayacaklarına inanıyoruz.

Son sıramızda ki Ramazan Gürbak için değerlendirmem: O bir halk kahramanıdır; ilk sıra gibi çalışacaktır.

Biz de, 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi rekor bir oyla seçilmesi, Kahramanmaraş’ta Partimizin 7 ve Cumhur İttifakının 8-0 tüm vekillikleri alması ve TBMM’de Anayasal çoğunluğa ulaşması için yine aynı şekilde, canla başla mücadeleye devam edeceğiz.

Ankara’da bir süre ihmal ettiğim ofis işlerini toparlayıp bölgeye geleceğim ve bizzat 7+1 Yeni Kahramanmaraş Zaferi için gayret göstereceğim. Özellikle Ankara ve Kayseri’deki depremzede seçmenimiz üzerinde çalışma yapmayı sürdüreceğim. Depremin etkilerini üzerinden atması ve Kahraman Şehrimin “Kendini Kuran Şehir” olması için tüm imkanlarımı aynı şekilde seferber etmeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

BİZİMKİSİ BÜYÜK DAVA OLAN BİR AŞK HİKAYESİDİR

Seçilse de seçilmese de davasına hizmet etmeyi sürdüreceği söyleyen Böke; “Bu hikayeme inanan ve güvenerek yol yürümüş, her an destek olmuş Kayserili Yiğit Eşime, aileme, akrabalarıma, köylülerime, tüm hemşerilerime ve çağrımıza gönül verip depremde adeta yardım olup yağan Kayseri’deki dostlarıma, tüm belediye başkanlarıma ve ekiplerine, AK Davanın hesapsız erleri teşkilatlarımıza çok ama çok teşekkürler.

Asıl ruhaniyetine şükran ve rahmet dileyeceğim kişi, ikinci depremde kaybettiğimiz Sait TAHİROĞLU’dur: O; çocukluk arkadaşım, Afşinde o yaşlarda pazarcılık ortağım, can dostum, beni Memleketimle yeniden tanıştıran siyaset dehası ve beni bu yola cesaretlendiren akil bir kişiydi. Her zaman eksikliğini hissedeceğiz. Mevlam Rahmet eylesin, mekanı firdevs cenneti olsun. Kubbede hoş bir seda bırakmaktı niyetimiz. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi.

Editör: Haber Merkezi