AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Afşin'de vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Meclisin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesine gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Sezal, ziyarette vatandaşlarla sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Sezal, istek ve taleplerinin çözüme kavuşması için ilgili birimlerin çalışma başlatacağını söyledi.

Afşin'de esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlediklerini dile getiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal,  " Meclisin tatile girmesiyle birlikte tüm ilçelerimize seçimden önce söz verdiğimiz gibi program yapıyor, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Ben de ilk olarak Çağlayancerit ilçemizi ziyaret ettim ve arkasından Andırın ilçemizi ziyaret ettim. Bugünde Afşin'imize ziyaretimizi gerçekleştirdik. İlçemizde bir takım ziyaretlerde bulunduk. Esnaflarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Afşin’imizin yatırımlarıyla ilgili başkanlarımızdan bilgi aldık. Elimizden geldiği kadar yapabileceğimiz bir şey varsa vatandaşlarımızın istekleriyle ilgili notlarımızı alarak kimini anında çözmeye çalışıyoruz kimini ilerleyen süreçlerde inşallah çözeceğiz." dedi.

Kahramanmaraş'a ve vatandaşlara hizmet etmek için canla başla çalışacaklarını ifade eden Sezal, "Daha önceki dönemlerimizde de milletvekillerimiz canla, başla çalıştılar. Biz bunun üzerine bir şeyler daha koyabilmek için vatandaşımızın yanında olabilmek için gayretle çalışıyoruz. Bundan sonraki 5 yıllık süreçte Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gayreti kadar olmasa da ona yetişmek adına canla başla inşallah önümüzdeki 5 yıllık süreci tamamlayacağız. Bu gayretle ve bu iştahla da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her milletvekilimiz bir ilçede. Ziyaretlerimiz 1 Ekim’e kadar devam edecek. Yine önümüzdeki günlerde ve aylarda merkez de programlarımızda var.  Periyodik olarak hem merkezde hem Kahramanmaraş’ın çevre ilçelerinde muhakkak milletvekillerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. " açıklamasında bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, "AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal Bey’e Afşin’e geldikleri için teşekkür ediyoruz. Bizler kendisini çok yakın bulduğumuz, sürekli istişare ettiğimiz birisidir. İnşallah bu bayrağı aynı gayretle çabayla azimle taşıyacak. Afşin’imize de en büyük desteği ve yardımı yapacağını düşünüyorum. " dedi.

Milletvekili Sezal'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, " AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal Bey’e hoş geldiniz diyoruz. Kendisini daha önceden biz tanıyorduk. Gayretli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Kahramanmaraş İl Başkanlığımız milletvekillerimizi ayda bir haftada bir duruma göre bir milletvekilimiz Afşin’e gelip Afşin’imizin istek ve talepleriyle ilgilenecek. Yine önümüzdeki hafta Çarşamba günü bir milletvekilimiz Afşin’e gelecek halkla buluşacak. Sayın vekilimizde Afşin’e ilk defa geldi. Vatandaşlarımız bire bir hem şahsi hem bölgemizin sorunlarını anlatıyorlar. Bazılarını anında çözmeye çalışıyoruz, bazılarına zamana yayıp takip edeceğimizi söylüyoruz. Sayın vekilimize çalışmalarında başarılar diliyorum. " diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi