Kahramanmaraş’ta ikinci parti konumunda olan Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekili Aday Adayları belli oldu. 37 aday adayının müracaat ettiği listede, genç ve dinamik yapısıyla Enerji Bakanlığı bürokratı Aziz Kömürcü’nün ismi dikkat çekti.

Kahramanmaraş’ta yüzde 20’lerin üzerinde oy potansiyeli ile siyasi hayatını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, Kahramanmaraş teşkilatında 37 isim Kahramanmaraş’tan aday adayı olmak için müracaat etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili listesinin en dikkat çeken isimlerin başında gelen Enerji Bakanlığı Yatırım Daire Başkanı Aziz Kömürcü biyografisi ile de göz doldurdu. Ortaokul yıllarında tanıştığı ülkücü camianın içerisinden bir an olsun ayrılmayan Kömürcü, camianın kırmızı çizgilerini kendine ilke edindi.

Enerji Bakanlığındaki başarıları ile dikkat çeken Kömürcü, 2017 yılında Yatırımlar Daire Başkanlığı görevine getirildi. Enerji Bakanlığı tarafından 2018 yılında başarı plaketi ile ödüllendirilen Kömürcü'nün Türkiye elektriğinin belirli bir bölümünü karşılayan Kahramanmaraş için önemli bir isim olması da dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye’deki Elektrik üretim tesisi yatırımlarının yüzde 21’inin proje, onay, kabul ve devreye alma sürecini de gerçekleştirerek ülkesi için önemli projelere imza atan Kömürcü’nün, enerji üretim üssü Kahramanmaraş için de çalışmasını aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Seçim çalışmalarını mütevazi bir şekilde yürüten MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü, Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin belirttiği gibi hedefinin listeye girmek değil ülkenin ve şehrin bulunduğu döneme katkı sunmak olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi