Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday listesi belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Genel Seçimleri Aday Listesi şu şekilde oluştu: 1- Zuhal Karakoç Dora 2- Turan Şahin 3- Ertuğrul Doğan 4- Ömer Özkan 5- Aziz Kömürcü 6- Hüseyin Çiçek 7- Sermet Yıldız 8- Mesut Çakar.

Yapılan açıklama ile bu gece saat 22.00‘da kamuoyuna duyurulan liste, 7 Nisan 2023 Cuma günü Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını, cuma günü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edileceğini açıklamıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz milletimize takdim edeceğimiz aday listemizin çalışmaları tamamlanmıştır. Milletvekili aday listemiz bu gece 22.00'da kamuoyuna duyurulacak ve 7 Nisan 2023 Cuma günü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilecektir.

Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu; gerek parti tabanının ve teşkilatlarımızın genel temayülünü, gerekse kamuoyunun beklentilerini dikkate alarak büyük bir ciddiyet ve titizlikle mesai sarf etmektedir. Seçim takvimi gereğince MHP'nin milletvekili aday listesine bugün nihai şekli verilecek ve 7 Nisan'da Yüksek Seçim Kurulu'na sunulacak" demişti.

Editör: Haber Merkezi