Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Genel Merkezin takdirleri doğrultusunda yönetim değişikliğine gitti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerine daha iyi hazırlanmak amacıyla MHP teşkilatlarında başlayan değişim MHP)Kahramanmaraş İl Teşkilatına da yansıdı.

İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ın teklifi ile önce il yönetimi görevden alındı, daha sonra ise Ertuğrul Doğan’a teşkilatı kurma yetkisi verildi.

Bunun üzerine İl Başkanı Ertuğrul Doğan yeni yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalara başladı.

Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilk önce il yönetiminin fesih edildiğini duyurarak, şu ifadelere yer verdi:

"27.08.2017 tarihi itibariyle yürütmekten onur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu, Genel Merkezimizin takdiriyle fesih edilmiştir.               "

Fesih kararının ardından yeniden teşkilat kurma yetkisi alarak MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına atanan Doğan,yine sosyal medya üzerinde yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve yönetiminin fesih edilmesinden sonra bu onurlu görevi tekrar şahsıma layık gören başta Sayın Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Beyefendiye teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Editör: Haber Merkezi