AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç, hemşehrilerine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının hayırlar getirmesini temenni eden Kıraç, şu ifadelere yer verdi:

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM…

Yaşamış olduğumuz asrın felaketinden bu yana 3 ay gibi kısa bir zaman geçti; bu süreçte milletçe ne kadar fedakar olduğumuzu, bir ve beraber olduğumuzda felaketleri ve zorlukları kısa zamanda, kardeşçe aştığımızı gördük.

Demokrasinin gereği olarak ülkemizin genel seçimlerine saatler kala, sizlerin teveccühü ile girdiğim milletvekili adaylığı yolunda seçim çalışmaları süresince sahadaydım.

Memleketin öz evladı olarak siz değerli annelerden, babalardan, kardeşlerden aldığım destek; hemşehrilerimle aramda oluşan gönül bağı omuzlarıma büyük bir sorumluluk yüklerken, sevginize mazhar olmak beni mutlulukların en güzeli ile ödüllendiriyor.

Seçim çalışmaları süresince desteklerini bizlerden esirgemeyen, bizleri evladıymışçasına kucaklayan hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Seçim sürecinin dostluk ve kardeşlik ortamında geçmesini sağlayan tüm siyasi parti yönetici, mensup ve seçmenlerini, tüm sivil toplum kuruluşlarını, hoşgörü timsali halkımızı saygıyla selamlıyor sevgilerimi sunuyorum.

14 Mayıs seçimlerinin ülkemizde barış ve kardeşliği sağlamasını, huzurlu ve istikrarlı bir Türkiye’yi inşaa yolunda bizlere hayırlar getirmesini yüce Yaradandan niyaz ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi