Enerji Bakanlığının genç ve dinamik bürokratlarından MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü, ‘Neden aday oldunuz?’ sorusuna 4 ana başlıkla cevap verdi. Sorunun temelinde Türkiye Sevdası yattığını dile getiren Kömürcü; “Cumhur İttifakının koyduğu hedeflerle vatana hizmet etmek için, Lider ülke Türkiye ideali için, birlik ve beraberliğimize kastedenlere karşı ortaya koyduğu mücadeleye omuz vermek için, milletimizin huzurlu, mutlu ve refah dolu yarınları için aday Adayı oldum” dedi.

Kahramanmaraş’ın Enerji Bakanlığındaki temsilcisi genç ve başarılı bürokrat Aziz Kömürcü Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş’tan neden aday adayı olduğunu net bir şekilde açıkladı. Kömürcü, Hem Cumhur İttifakının ortaya koyduğu kazanımları korumak ve millet iradesine destek vermek hem de Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği ufuk üzere vatandaşların huzuru ve yaşam refahını yükseltmek için gayret göstereceğini söyledi.

“Neden Aday Oldunuz?” sorusuna net bir şekilde cevap veren Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü açıklamalarını şöyle sürdürdü;

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’NİN KAZANIMLARINI KORUMAK İÇİN ADAYIZ

“Bu sorunun temelinde şüphesiz Türkiye sevdası yatmaktadır. 29 Ekim 1923 tarihi itibariye asırlık çınar olacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu süreçte ekonomik ve siyasi operasyonlar ile yıpratılmaya çalışılmış ve daha da güçlenip şahlanmasın diye türlü belalar ile muhatap edilmiştir. Bilinen en yakın hain girişim, milli kimliğimize ve siyasi iklimimize yönelik beka saldırısı olan 15 Temmuz hain darbe girişimi olmuştur. Yüce Türk Milleti irfanı ve istidadıyla birlik olmuş, hainleri adeta yerle bir etmiş tarihin utanç sayfasına bu hainleri bir bir not etmiştir. İşte bu kahraman ve aziz milletin sevdalısı olarak aday olma nedenimiz Türkiye yüzyılında önemli bir yeri olan, demokrasimizin güçlü sistemi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kazanımlarını korumak; Cumhur İttifakı’nın ortaya çıkardığı hedefler doğrultusunda vatana hizmet etmektir. İşte bu vatan ve millet aşkı ile çalışmak için adayım.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN ADAYIZ

Mensubu bulunmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin Türk Tipi Başkanlık Modeli olarak ifadelendirdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye adeta kronikleşen problemlerini üzerinden atmış Türkiye yüzyılı için hazır hale gelmiştir. Lider ülke Türkiye ideali her geçen gün gerçekliğini ve ciddiyetini, devlet düşmanlarına bir tokat gibi hissettirmeye başlamıştır.  Bundandır ki bölgesel ve küresel güç olma hedefleri ile yola çıkan Türkiye Cumhuriyeti Devleti çeşitli yavaşlatmalara maruz bırakılmak istenmektedir. Türkiye artık 30 günde dağılan hükümet sistemleri ile zaman kaybetmiyor Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ne istediğini bilen istikrarlı, hızlı ve ciddi bir devlet anlayışı ile hareket ediyor. İşte bu milletin ve bu davanın bir ferdi olarak ben de; bu sistemde devletine ve milletine hizmet etmek için yola çıkmış bulunmaktayım, Türkiye Yüzyılı için yalnız elimi değil bütün varlığımı, benliğimi taşın altına koyma arzusu duymaktayım.  İşte bu vatan ve millet aşkı ile çalışmak için adayım.

MİLLİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUMAK İÇİN ADAYIZ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne zaman hedefleri doğrultusunda emin adımlar ile yürüyor olursa işte o zaman milli ve manevi değerlerimize saldırılar başlıyor, ülkü ve ideallerimize yorulmak bilmeden set çekilmeye çalışılıyor. Cumhur birleşip dik durdukça siyasi ve sosyal saldırıların dozu her geçen gün daha da artıyor. Birlik ruhuna gölge düşürmek isteyenler, amansız ve mesnetsiz iddialar ile birlik beraberliğin temellerini yıkmak arzusu duyuyorlar. İşte bu noktada kendimizi bildik bileli ülkemizin ve milletimizin milli manevi değerleri içerisinde yer alan bir vatan ferdi olarak, Cumhur ittifakının, devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğimize kastedenlere karşı ortaya koyduğu mücadeleye omuz vermek en kutsal görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Bu görevimizi layıkıyla yerine getirmek için adayız. İşte bu vatan ve millet aşkı ile çalışmak için adayım.

ÜLKÜMÜZ UĞRUNA-ÜLKEMİZ HAYRINA ÇALIŞMAK İÇİN ADAYIM

 Ortaokul yıllarında tanıştığımız Ülkücü Hareketin o günden bu güne mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Her kademesinde görev aldığımız bu güzide kurumun içerisinde ve daha sonrasında partimiz ve milletimiz için aldığımız her görevde ‘’Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben.’’ diyen  genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin işaret ettiği ufuk üzere aziz milletimizin huzurlu, mutlu ve refah dolu yarınları için çalışmayı ibadet bildik. İşte bu vatan ve millet aşkı ile çalışmak için adayım.”

Kaynak: İHA