MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığının iftar çadırını ziyaret ederek ülkücü arkadaşları ve vatandaşlarla iftar yaptı. Ülkü Ocakları Başkanı Nar’dan yardım faaliyetleriyle ilgili bilgilerde alan Kömürcü, yapılan yardımların her kesim tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Enerji Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığına müracaat eden Kömürcü iftarını Kahramanmaraş Ülkücü Ocaklarıyla birlikte yaptı.

ELBİSTAN VE AFŞİN TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Ramazan ayındaki ziyaretlerini sürdüren Kömürcü’nün ilk durağı Elbistan MHP İlçe teşkilatı oldu. MHP İlçe Başkanı Üzeyir Bostan’la bir araya gelen Kömürcü geçmiş olsun dileklerini bir kez daha ileterek Elbistan’da yapılan çalışmalar, depremin bıraktığı izlerin ortadan kaldırılması ve çalışmalarda gelinen son noktayla ilgili fikir alışverişinde bulundu.  MHP’li Aziz Kömürcü’nün Kuzey ilçelerindeki ikinci durağı ise Afşin ilçesi soldu. Özellikle Elbistan merkez üssü depremde daha büyük hasar alan Afşin ziyaretine Afşin Ülkü Ocaklarının iftar çadırını ziyaret ederek başladı. Hür gün yüzlerce aileye sıcak yemek ulaştıran Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Karaağaç ve yönetimini tebrik eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Aziz Kömürcü MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan’la bir araya geldi. Afşin’deki çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunan Kömürcü; teşkilatlarıyla birlikte daha sık bir araya geleceklerini belirterek, yapılacak seçimlerin, ilçelerin ve il merkezinin kalkınması açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

ÜLKÜ OCAKLARI TÜM KESİMİN BEĞENİSİNİ ALDI

Kahramanmaraş Ülkü Ocaklarının iftarına katılmak üzere şehir merkezine hareket eden Kömürcü Ülkü Ocaklarının onbinlerce aileye yardım ulaştırdığı yardım koordinasyon merkezini ziyaret etti. İftarını da Ülkü Ocakları iftar çadırında yapan Aday Adayı Kömürcü, Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Nar’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kömürcü; Kamu-sen Kahramanmaraş İl Başkanı Ziya Yenipınar, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Hasan Yurdagül, TÜRKAV Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Gün, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Özer, Türk İmar-Sen Şube Başkanı Ercan Çelik ve vatandaşlarında bulunduğu çadırda Ülkü Ocaklarının yardım faaliyetlerinin her kesimin takdirini topladığını söyledi.

BU MEŞAKKATLİ GÖREVİ LAYIKIYLA İFA EDİYORLAR

Her platformda hedefinin hem ülkesine, hem şehrine hem de davasına hizmet etmek olduğunu dile getiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Kömürcü; “İlçelerimiz bulunan teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha ilettik, onları ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Akşamında ise yetiştiğimiz ocağımız Ülkü Ocaklarımızın iftarına katıldık, bir birinden kıymetli kardeşlerimizle sohbet ettik. Ülkü Ocakları Başkanımızın ve emeği geçen tüm ülküdaşlarımızı verdikleri emekten dolayı kutluyorum. Onbinlerce aileye yardım etmek, sıcak yemek ulaştırmak meşakkatli bir görev ve bu görevi layıkıyla yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi