Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksinde 28. dönem milletvekili seçimi için gerçekleştirilen temayül yoklamasına katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Koray Kıraç, “Kimseyi din, dil, ırk, mezhep ayırmadan Türkiye’nin güzel bir yere gelmesi için birlikte çalışacağız” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Koray Kıraç, Dijital ortamda gerçekleştirilen oylamaya katıldı.

Moderatör Tv ve Kanal46’nın ortak yayınında Mesut Tuğrul’un sorularını cevaplayan Koray Kıraç, “Süreç zor bir süreç, sıkıntılı bir süreç. Ama ben şuna inanıyorum ki biz bu sıkıntıların üstesinden birlikte geleceğiz memleketimizin insanlarıyla. Ben şunu gördüm 45 güne yakın oldu galiba, günleri bile unuttuk. Ben şuanda koordinasyon merkezinde görevliyim. İnsanların bu depremle nefislerini, nasıl gördüğünü, nasıl gösterdiğini önemli bir dönemdi. Biz şuna inanıyoruz yani bu acıların, sıkıntıların bir gün elbette unutulacağını, zamanla unutulacağını, çok taze olduğunu hala artçı depremlerin devam ettiği insanların psikolojisinin bozulduğu bir dönemden geçiyoruz.

Aday adaylığı sürecinde de son günlerde karar verdim. Karar verme sebebimde şu ben hamallık yapmak istiyorum. Bölgede hamal olarak birini arıyorlarsa onların öncülerinden biri olduğuna inanıyorum. Rabbim hayırlısını versin olur olmaz önemli değil. Bu ülkenin selameti için, geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, kadınlarımızın geleceği için hep beraber meydanda olacağız. Kimseyi din, dil, ırk, mezhep ayırmadan Türkiye’nin güzel bir yere gelmesi için birlikte çalışacağız. Rabbim inşallah ülkemize selamet verir, güzellik verir” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi