14 Mayıs Pazar günü tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını hız kazandıran AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç, Esence, Anzorey, Yazıköy, Kötüre, Gözpınar, Ağcaşar, Başüstü ve Emirli Mahallesini ziyaret etti.

Gittiği her mahallede vatandaşların ilgisiyle karşılaşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç, depremin yaralarının devletin, AK Parti’nin güçlü kadrolarıyla sarılacağını ifade etti.

Depremde zarar gören köy evleri yapımına kısa sürede başlayacağını belirten Kıraç, “Bu yatırımlar, bu çalışmalar devletin gücüyle oluyor. Devletimize güveneceğiz. Devletimize yaptığı da ortada zaten. Allah'ın izniyle de bu işin altından kalkarlar. 6 Şubat’ta ciddi bir deprem yaşadık. O günden bugüne de devletimiz sahada. Cumhurbaşkanımızın bize söylediği şey de şu. Bu saatten sonra sekiz kişilik listeyi değiştirdik.

Bu ekip sahada olacak. Bu ekip seçimden sonra da saha olacak. Ben kendi adıma söz veririm. Açık söyleyeyim. Ben sizin hemşerinizim. Zaten sokaktayız. Cumhurbaşkanımız, özellikle Elbistan'daki Mevlüt Kurt arkadaşımla beni çekti ve dedi ki:  “Orada çalışacaksınız gece gündüz devam edeceksiniz.” Bundan sonraki süreçte Allah’ım nasip eder seçilirsek var gücümüzle de sahada olacağız. Bu yaraları devlet millet el ele beraber saracağız.” açıklamasında bulundu.

“Beni tanıyorsunuz, ailemi tanıyorsunuz”

Kıraç, “Gördüğüm kadarıyla vatandaşlarımız teveccühü bize karşı çok iyi. AK Parti adına çok iyi. Özellikle bizim bölgemizde, Kahramanmaraş'ın, Afşin, Elbistan, Göksun, kuzey bölgede çok büyük bir ihtimal. Oylarımız daha da yükselecek, AK Parti olarak. İnsanların bir beklentisi var. Yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar diyorlar, haklılar, doğrular. Yaparsa bu ekip yapar diyorlar. Ben size şahsım adına şu sözü veririm. Ben dün de sahadaydım yarın da sahada olurum. Bu sözü veririm. Benim yakamdan yapışacak pozisyonunuz var arkadaşlar. Beni tanıyorsunuz. Babamı tanıyorsunuz. Ailemi tanıyorsunuz.” Diye konuştu.

“Bu ülke manda olacak bir ülke değil”

Muhalefetin proje üretmediğini ve tek derdinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getiren Kıraç, şunları söyledi; “CHP zihniyetine bakıyorsun. Söylediği tek bir kelime var. Bu adam gitsin. Kim bu adam? Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Başka? Yerine bir şey koyuyor mu? Yok. Proje koyuyor mu? Yok. Yapılanları yıkmak üzere geliyorlar. Neler bunlar? SİHA'ları İHA'ları, Altayları. Evet. Tank Helikopterlerimiz, uçaklarımızı indirdiğimiz gemilerimiz. Bunları yok etmek için geliyorlar. Daha şimdiden hesap soruyorlar. Dedikleri şu. Gelince görüşeceğiz sizle. Ya arkadaş bu ülkenin bir ana muhalefeti aynı dışarıdaki düşmanımız gibi konuşmasını ben sindiremiyorum.

“Kahramanmaraş'tan destek bekliyorum”

Yani bunu açıkça konuşuyorlar. Bunlara da izin vermeyeceğiz Allah'ın izniyle. Bu memleket bizim memleketimiz. Bu ülke manda olacak bir ülke değil. Birilerine peşkeş çekilecek bir ülke değil. Deprem konusunda sıkıntılarınızın hepsini biliyorum. Ben sizden destek bekliyorum. AK Parti olarak destek bekliyorum. Açık söylüyorum 7 zor değil. Beni gönderirseniz sizin vekiliniz ben olacağım inşallah.” Dedi.

Kıraç’ın mahalle ziyaretlerine Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Karabulut ile partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi