AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Avukat İsmail Safi, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İsmail Safi yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz üzere bu memleketin evladı olarak bu topraklarda doğdum büyüdüm. Yine doğduğum büyüdüğüm bu topraklara vefa borcumu ödemek için avukatlık ofisimi açarak siz Kadirşinas yiğit, vefakâr, cefakar, mert insanımıza yıllarca avukat olarak hizmet ettim. Bu süre zarfında bir kez daha bu memleketin çocuğu olduğum için gördüklerim yaşadıklarım karşısında gurur duydum. Rabbime şükürler olsun ki bana sizlere hizmet etme yolunda bir kapı daha açarak 2014 yılında Afşin Belediyesi AK Parti Meclis Belediye üyeliği görevini tevdi ettiniz. Meclis üyeliği görevimi layıkıyla yerine getirmek için büyük gayretle ve özveri ile çalıştım. Görev sürem boyunca Afşinli hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle, Belediye başkanımızla vatandaşımızla el ele vererek çalıştık çabaladık.

Afşin’i bir adım daha öteye nasıl taşırız gayreti içerisinde olduk. Bu zaman zarfında 2015 yılında yapılan 2 genel seçiminde aktif görev alarak Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde temsil ettik. Akabinde 2017 yılında gerçekleştirilen referandum da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde yine muvaffak olduk. Kıymetli Afşinli hemşehrilerimin yeniden teveccühü ile 2018 yılından Ak Parti Afşin İlçe Başkanlığı görevini büyük bir teveccühle üstlenerek siyasi hayatımı bir üst perdeye yine sizlerin sayesinde taşıdık. Göreve başladığımız ilk günden bu güne kadar Afşinimiz için elimizi değil bedenimizi ortaya koyarak Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dava ve yol arkadaşlığı yaptık.

Geldiğimiz bu süreçte siz kıymetli hemşehrilerime daha güzel hizmetlerde bulunmak adına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adayı olmak için gururla ifa etmiş olduğum Ak Parti Afşin İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Rabbim bizleri inşallah sizlere milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip eder” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi