AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hayrettin Güngör, "31 Mart'ın ardından büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi ayrımı yapılmadan vatandaşlara hizmetlerimizi ulaştırılacağız" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti.

Afşin'de tanışma ziyareti için gelen AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile birlikte Afşin Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Fatih Güven ile görüş alışverişinde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Belediye Başkanı olması halinde nasıl bir yönetim anlayışıyla çalışacağını anlatan Hayrettin Güngör, tüm ilçelerde istişarede bulunarak, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi ayrımı yapılmadan vatandaşlara hizmetlerin ulaştırılacağını söyledi.

- "Uyuma çok önem vereceğiz"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Afşin'de tespit edilen öncelikli sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade eden Güngör, "Kahramanmaraş merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerimize Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bunu yaparken de ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ayrımı yapmayacağız. Vatandaşlarımızın beklentisi, önceliği nedir? Bunu tespit edip büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesinin gücünü birleştirerek Afşin'e en iyi hizmeti sunacağız.  Bu uyuma çok önem vereceğiz" dedi.

- "Adalet duygusuna önem vereceğiz"

Seçildikten sonra herkesin belediye başkanı olacağını dile getiren Güngör, " 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından uyumu, koordinasyonu yakalamak için Kahramanmaraş'ın tüm ilçelerinin AK Partili belediye olmasını istiyoruz. Halkımız bizlere bu görevi layık görürse ayrım yapmadan tüm ilçelerimize hizmet edeceğiz. Partimizin adı olan 'Adalet' vurgusuna önem vereceğiz. Çünkü dünyadaki tüm sorunların temelinde adaletsizlik yer alıyor. Adaleti sağlayarak ilçelerimize, halkımıza hizmet edersek gerisi zaten gelecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi bizler gönül kazanmaya çalışacağız.  Teşkilatımızla, partimizle ve belediyelerimizle iyi bir çalışmayla partimize ve Cumhurbaşkanımıza yakışır iyi bir oy alıp önce seçimi alacağız. Sonra da bu anlayış içerisinde hizmetlerimize devam ettireceğiz. Afşin’i adaylığımızın açıklanmasının ardından ilk defa ziyaret ettik. Bu hem tanışma hem de istişarede bulunma ziyareti oldu. Bizlere sıcak ve samimi bir şekilde karşıladıkları için hem partililerimize hem de Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e teşekkür ediyorum. " açıklamasında bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Büyükşehir Adayımız Güngör, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı iken, Afşin'e, bizlere çok desteği oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör'ün, belediyecilik konusunda bilgisi ve tecrübesi karşısında hepimiz suskun kalırız. Sadece bir şehri tecrübe edinmedi Türkiye'nin tamamında engin tecrübeleri var. Belediyecilik, deneyim ve tecrübe dersek biz Hayrettin Güngör üstadımızın yanında suskun kalırız. Seçimin ardından inşallah mevcut hizmetler katlanarak devam edecek. Sefer bize farz, zafer Rabbimizin takdiri. İlçemize, belediyemize yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Güngör, belediye ziyaretinin ardından beraberindeki, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve partililerle birlikte Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar'ı ve STK temsilcilerini ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi