Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat, Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve Ak Parti Afşin teşkilatı üyeleri, Şehit Ömer Erüstün Meydanına konuşlanan Ak Nokta Aracı önünde vatandaşlarla buluştu.

Sabah saatlerinde ilçe başkanı İsmail Safi ve kadın kolları başkanı Güleser Keleş Ermurat, AK Nokta Aracı önünde vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılını anlattı.

Daha sonra AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül ve AK Gençlik görevi devralarak araç önünde vatandaşlarla sohbet ederek üye çalışmaları yaptı.

Vatandaşlara Türkiye Yüzyılı projesini anlattıklarını söyleyen AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül, “Bugün İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ak Nokta etkinliği kapsamında AK Nokta aracımız Afşin’de. Bizde tüm teşkilatlarımızla, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatlarımızla buradayız. Çalışmalar yapıyoruz, vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Onlara Cumhurbaşkanımızın anlatıyoruz. 2023 vizyonumuzu anlatıyoruz. Türkiye Yüzyılı ne demek onları anlatıyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Gençlerle buluşuyoruz, çay içiyoruz ateş başında. Biz bu vesileyle il başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Biraz önce ilçe başkanımız ve kadın kolları başkanımız buradaydı. Şimdi de nöbeti biz devraldık akşama kadarda inşallah biz burada olacağız. Seçim dönemine girdik, bu vesileyle de bu tür etkinlikler çok güzel oluyor. Vatandaşların da beklentisi var bu konuda. Bizde burada olmaktan mutluyuz” dedi.

Editör: Haber Merkezi