AK Parti'den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Hüseyin Özdemir, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdüren Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Özdemir, 18 Kasım Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesinde mahalle temsilcilerinden destek istedi.

Afşin Öğretmenevinde düzenlenen yemekli toplantıda kendini tanıtan Aday Adayı Özdemir, “Değerli mahalle temsilcilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Kısaca kendimden bahsedeyim 1968 Afşin doğumluyum. İlk orta ve liseyi burada okudum. Arkasından Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümünü bitirdim. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdim. 2 yıl İstanbul’da gazetecilik yaptım. Arkasından 22 yıldan beride Kahramanmaraş’ta özel bir ilaç firmasında ilaç tanıtımcısı olarak çalışıyorum. 2010 yılında kurduğumuz bir rehabilitasyon merkezimiz var. Orada yaklaşık 650’ye yakın öğrencimiz var. Ayrıca merkezi İstanbul’da bulunan Aziz Mahmut Hüdai Vakfına bağlı Kahramanmaraş’ta Genç Ufuk Derneği’nin Yaygın Eğitim Ortaokul Sorumlusuyum. Öğrencilerimize yaygın eğitim veriyoruz” dedi.

Her zaman siyasetle iç içe olduğunu dile getiren Özdemir, “Afşin’in yaklaşık 108 yıllık belediyecilik tarihi var. Babamın amcasından tutunda halaoğlundan, dayıdan, babadan siyasetle bir ilişkimiz var. Bizde inşallah böyle bir yola çıkmış bulunduk. Sizler AK Partinin değerli emektarlarısınız, AK Partinin görünmez kahramanlarısınız. Allah razı olsun her dönem çaba sarf ediyorsunuz, yaz kış demeden emek veriyorsunuz. İnşallah önümüzdeki 31 Mart 2019 tarihinde de yapılacak yerel seçimler için yine AK Partiden bir aday belirlenecek. Bu adaylık sürecinde de ben sizlerden desteklerinizi bekliyorum. İnşallah Pazar günü de temayül yoklamasında 2 ya da 3 tane oy kullanacaksınız bunun bir tanesine ben talibim. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi