Nurhak’a yeni bir eğitim yatırımı daha kazandırılıyor. 2026 Yılı Yatırım Programı kapsamında planlanan Nurhak Barış İlkokulu’nun yapım işi için ihale tarihi resmen belirlendi.
Bu proje, ilçede eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve öğrencilerin modern eğitim ortamlarına kavuşması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Yapımı planlanan okulun 4 derslikli olacağı ve ihalenin 2 Mart 2026’da gerçekleştirileceği açıklandı. İhale organizasyonu ise Kahramanmaraş Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapılacak. Projenin önümüzdeki süreçte eğitime önemli katkı sağlaması hedefleniyor.
Eğitim altyapısı projelerinin il genelinde sürdüğü vurgulanırken, yeni okulun hayata geçirilmesinin hem aileler hem de eğitim camiası tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtildi.






