Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Afşin Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurulu, geniş katılımla gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda mevcut Şube Başkanı Mustafa Kılıç, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.

Tes İş Afşin Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Başladı (1)

Afşin’de düzenlenen genel kurul toplantısında 150 delege, yeni dönem yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti. Genel kurula, Tes-İş Sendikası Genel Başkanı ve TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kabaloğlu ile birlikte sendikanın genel merkez yöneticileri de katıldı.

Afşin Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurulu, mevcut başkan Mustafa Kılıç’ın hazırladığı tek listeyle gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda, delegelerin tamamının oyunu alan Mustafa Kılıç, Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilerek güven tazeledi. Kılıç’ın yeni dönemde de işçilerin hak ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Tes İş Afşin Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Başladı (6)

Genel kurulun ardından Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi’nin yeni yönetim kadrosu da netlik kazandı. Mustafa Kılıç başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı:

Şube Sekreteri: Mehmet Akın

Şube Mali Sekreteri: İlhami Göçer

Şube Teşkilatlandırma Sekreteri: Sefa Koçer

Şube Eğitim Sekreteri: Mevlüt Kılınç

Tes İş Afşin Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Başladı (9)

Genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, sendika yöneticileri yeni dönemde de çalışanların sosyal ve ekonomik haklarının geliştirilmesi için kararlılıkla çalışılacağına vurgu yaptı.

Muhabir: Eda Yamanlı