Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Furkan Sancak Balal için memleketi Afşin’de taziye çadırı kuruldu. Küçük Furkan’ın toprağa verilmesinin ardından başta Afşin halkı olmak üzere çok sayıda vatandaş taziye ziyaretinde bulunarak acılı ailenin yanında yer aldı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Ünal da Afşin’e gelerek Balal ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ünal’a ziyarette Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül, il başkan yardımcıları ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Fatih Arslan eşlik etti.
Aileye başsağlığı dileklerini ileten Mahir Ünal, yaşanan elim saldırıdan dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade etti. Ünal ayrıca, hayatını kaybeden Furkan Sancak Balal ile birlikte saldırıda yaşamını yitiren diğer öğrenciler ve öğretmen Ayla Kara için de Allah’tan rahmet diledi.





