Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor ile Başakşehir arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, kaleciler kritik müdahaleleriyle ön plana çıktı.
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor, sahasında Başakşehir’i konuk etti. Mücadelenin ilk 45 dakikasında iki ekip de gol bulamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ev sahibi Konyaspor, Deniz Türüç’ün ortalarıyla etkili olmaya çalışırken Başakşehir de duran toplarla gol aradı.
İlk yarıda öne çıkan dakikalar
33. dakika: Deniz’in ortasında topla buluşan Gonçalves’in şutunda kaleci Muhammed Şengezer gole izin vermedi.
38. dakika: Deniz’in ortasında ceza sahasında topla buluşan Toth’un kafa vuruşu kalenin üzerinden auta çıktı.
43. dakika: Brnic’in kullandığı kornerde Shomurodov’un kafa vuruşunda top dışarı gitti.
45. dakika: Deniz Türüç’ün ortasında Rayyan Baniya’nın ceza sahası içinden yaptığı kafa vuruşunu kaleci Muhammed Şengezer kornere çeldi.
İlk yarıda başka gol olmayınca Konyaspor ile Başakşehir arasındaki mücadelede devre arasına 0-0’lık skorla girildi.





