Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve eşi Selma Ünlüer, Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehitlerin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerle bir araya geldi.
Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda şehit yakını, gazi ve aileleri katıldı. Programda masaları tek tek dolaşan Vali Ünlüer ve eşi Selma Ünlüer, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Katılımcıların taleplerini ve düşüncelerini dinleyen Ünlüer çifti, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını ifade etti.

Vali Ünlüer, yaptığı konuşmada şehitlerin milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Aziz şehitlerimizin emanetleri olan siz kıymetli ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bizim baş tacımızsınız. Devletimiz her zaman sizlerin yanındadır. Şehitlerimizin aziz hatırası milletimizin kalbinde daima yaşayacaktır” ifadelerini kullandı.
Programda ayrıca Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğine dikkat çekilerek, bu tür buluşmaların toplumun farklı kesimlerini bir araya getirdiği ve manevi bağları güçlendirdiği belirtildi.









