Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gençlerin teknolojiye olan ilgisini ve yeteneklerini desteklemek amacıyla önemli adım attı. Bu kapsamda, il genelinde kurulan Uluslararası Teknoloji Yarışmaları ve Projeleri Kulübü öğrencileri, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne özel ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

Bu yolculuğun ilk misafirleri arasında Reşit Gümüşer İlkokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, Hacı Osman Arıkan Ortaokulu ve Muallim Hayrullah Efendi Ortaokulu öğrencileri oldu. Atölyelerde gerçekleştirilen uygulamalı çalışmalara katılan öğrenciler, teknoloji dünyasının kapılarını aralama fırsatı buldular.

Kahramanmaraş'ta Deneyap Atölyelerine Ziyaret Başladı2Kahramanmaraş'ta Deneyap Atölyelerine Ziyaret Başladı1Kahramanmaraş'ta Deneyap Atölyelerine Ziyaret Başladı3

Muhabir: Esra Yalçın