Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur başkanlığında, il genelindeki kurum yöneticilerinin katılımıyla 2025 yılı sene sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, 2025 yılı boyunca gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri, projeler ve öğrencilerin akademik başarıları değerlendirildi. İl Millî Eğitim Müdürü Baydur, toplantıda eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra önümüzdeki dönem için planlanan projeler ve hedefler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Katılımcılar, kurumların eğitim alanındaki faaliyetlerini ve karşılaştıkları sorunları paylaşarak, çözüm önerilerini ve iş birliği fırsatlarını görüştü. Toplantı, değerlendirme ve planlama sürecinin tamamlanmasının ardından sona erdi.







