Oturarak Voleybol Süper Ligi 1. etap müsabakaları, 27-28-29 Mart 2026 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor Salonu’nda iki grup halinde oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.
Kahramanmaraş Paravolley Spor Kulübü, B Grubu’nda Diyarbakır Ortopedik Engelliler Gücü Spor Kulübü, Karaman Özel İdare Spor Kulübü, Batman Ampute Spor Kulübü ve Alaplı Anadolu Alges Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.
Zorlu geçen mücadeleler sonucunda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Kahramanmaraş temsilcisi, grubunu ikinci sırada tamamlayarak önemli bir başarı elde etti.
Takımın ortaya koyduğu performans, ilerleyen etaplar için umut verirken, sporcuların mücadeleci oyunu ve takım ruhu dikkat çekti.




