Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, il millî eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Elbistan ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Program kapsamında Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, MTSK alanı, Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), pansiyonlar ve yapımı devam eden okul inşaatları ziyaret edildi. Eğitim yatırımları, fiziki altyapı çalışmaları ve kurumlarda yürütülen faaliyetler yerinde incelenerek değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Akpınar’dan Elbistan’da Eğitim İncelemeleri1

Ziyaret programında Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürü İlyas Gezer de yer aldı. İlçe genelinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında heyete bilgi veren Gezer, devam eden projeler ve kurumların ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İl millî eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri de ilçedeki okulları ziyaret ederek eğitim kurumlarının mevcut durumu, fiziki imkânları ve yürütülen çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.

Program, Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen okul müdürleri toplantısıyla sona erdi. Toplantıda ilçedeki eğitim çalışmaları, devam eden projeler ve eğitim-öğretim süreçleri ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Akpınar’dan Elbistan’da Eğitim İncelemeleri3İl Millî Eğitim Müdürü Akpınar’dan Elbistan’da Eğitim İncelemeleri2İl Millî Eğitim Müdürü Akpınar’dan Elbistan’da Eğitim İncelemeleri5İl Millî Eğitim Müdürü Akpınar’dan Elbistan’da Eğitim İncelemeleri4

Kaynak: Haber Merkezi