Bölge halkının uzun süredir beklediği Hüseyin Mert Camii’nin temel atma töreni, Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Hüseyin Mert Camii'nin Temeli Çobanbeyli'de Dualarla Atıldı1

Tören, kurban kesimi ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Dualar eşliğinde atılan temelin ardından konuşma yapan Kaymakam Sarıdoğan, caminin bölge halkı için önemli bir buluşma ve ibadet noktası olacağını vurguladı. Sarıdoğan, konuşmasında, "Bugün burada temelini attığımız Hüseyin Mert Camii'nin bölgemize ve tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kutsal yapının inşasına katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

Hüseyin Mert Camii'nin Temeli Çobanbeyli'de Dualarla Atıldı3

Belediye Başkanı Koray Kıraç da törende yaptığı açıklamada, caminin mahallenin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayacağını belirterek, yapımında emeği geçen herkese şükranlarını iletti.

Hüseyin Mert Camii'nin Temeli Çobanbeyli'de Dualarla Atıldı2Hüseyin Mert Camii'nin Temeli Çobanbeyli'de Dualarla Atıldı4Hüseyin Mert Camii'nin Temeli Çobanbeyli'de Dualarla Atıldı5Hüseyin Mert Camii'nin Temeli Çobanbeyli'de Dualarla Atıldı6

Muhabir: Esra Yalçın