Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan,  okulların yaz tatiline girmesiyle başlayacak Yaz Spor Okulu için kayıtların 14 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Afşin'de, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Yaz Spor Okulu 18 Haziran Pazartesi günü açılacak.

7-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar yaz okulundan ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

Yaz Spor Okullarına kayıt işlemlerinin www.kahramanmaras.bel.tr  adresinden veya velilerin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne gelerek yapabileceğini söyleyen Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol dâhilinde Yaz Spor Okulları adı altında 7-14 yaş grubu öğrencilerimiz için futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, badminton güreş, tenis (kort tenisi) branşlarında kurslar açılacaktır. Kurslarımız 18 Haziran-24 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Kurslara müracaat, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi www.kahramanmaras.bel.tr adresinden online olarak yapacaklar ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne velileri le gelerek form doldurmaları gerekmektedir." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi