Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, ''Ramazan ikliminin ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası için kardeşliğe, birliğe, beraberliğe, tüm insanlık için barışa vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum'' dedi.
 
11 ayın sultanı Ramazan ayı dolaysısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Mazlum sesini her dönemde duymuş milletimiz, ramazan ayının uhrevi, rahmet sağanağında daha bir yücelir. Coğrafyamız zor bir imtihandan geçmektedir. Yüz binlerce Suriyeli muhacir bizlere misafir durumdadır. Evlerinden, yurtlarından ayrı, kardeşlerini, eşlerini, çocuklarını yitirmiş muhacirler mahzun ve garip bizlere emanettir. Milletçe ensari bir kardeşlik, fedakârlık sürecinden geçmekteyiz. Tarihimiz böyle sınavlarla dolu olsa da milletçe barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşayıp, gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, asla umutsuzluğa, karamsarlığa kapılmadıkça, birbirimize sımsıkı sarıldıkça, aynı hedefe kilitlendikçe aşamayacağımız hiçbir engel, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur” ifadelerini kullandı.
Mahir Ünal, “Türkiye her geçen gün hedeflerini büyüten, güçlenen bir ülke olarak, 2023’e emin adımlarla yürümektedir. İstikrar ve güven ortamımız bizi hedeflerimize, dünya da hak ettiğimiz mertebeye ulaştıracaktır. Bu kutsal Ramazan günlerinde gazilerimizin, ramazana buruk giren şehitlerimizin yadigârlarının, ailelerinin, çocuklarının, yetimlerimizin unutulmamasını diliyorum. Ramazan sevincimizi onlarla paylaşarak sevinçte de kederde de onlarla bir olduğumuzu gösterelim. Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, Bu duygular içinde bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Ramazan Ayını kutluyor, bu mübarek günlerin kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 
Editör: Haber Merkezi