Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Ticaret Odası Hizmet Binası’nın müteahhit firmaya yer tesliminin yapıldığını kaydetti.

Beyceğiz Mahallesi Eski Eshab-ı Kehf Yolu Mevki ’sine inşa edilecek olan Ticaret Odası Hizmet Binası, 600 metre kareden oluşacak. Dört kattan oluşacak olan binada bir de 200 kişilik konferans salonu yapılacak. Afşinli Mimarlar tarafından hazırlanan proje 100 iş gününde tamamlanması bekleniyor.

Yüklenici firmaya yer teslimi sırasında konuşma yapan Afşin Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “ Yüklenici firmaya yer tespiti için geldik. İnşallah Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının yerini teslim ediyoruz. Yapacak olan firmamız yüz gün içerisinde kaba inşaatını tamamlayıp bize teslim edecek inşallah ondan sonra ince işlerle uğraşacağız. Neticede Afşin için bir hizmet yarışı bu. Bizde Afşin’e güzel bir hizmet binası kazandıracağımız için mutluyuz. Burada örnek bir çalışma yapıldı, Afşin’de dört mimarımız var ve mimarlarımızda el ele vererek Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının mimarı projesini hazırladılar ve hiçbir talepte bulunmadılar. Ayrıca kontrol ve statik ile ilgili çalışmayı Kerim Bey üstlendi, makine ve tesisatla alakalı İlker Bey sağ olsun desteklerini esirgemediler. Elektrik projesiyle Fatih Bal Bey alakadar oldu ve bu arkadaşlarımızın hiçbir talepleri olmadı. Burada, Afşin’de birlik ve beraberliğin bir örneğini gösterdiler arkadaşlarımız. İnşallah bu çalışmalarının sonunda Afşin Ticaret ve Sanayi Odamız biter ve hizmete sunarsak daha mutlu olacağız.” dedi.

İnşaatın sorumlu mühendisi Kerim Ergin İse, “Son derece modern bir sahip olmak için çalışmalarımız devam ediyor.  Afşin Ticaret Odamız ve Sanayi Odası Hizmet binamızın oturumu 2 bin 400 metre kare ve son derece modern bir görünüme sahip olacak. Ben inşallah inşaatın statiği ve inşat sorumlusu olarak inşat bitene kadar kontrolünü yapacağım.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi