Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan Süleyman Soylu'ya parti rozetini taktı.

 

AK Parti'ye geçen Süleyman Soylu, AK Parti'nin genişletilmiş grup toplantısında yakasına rozet taktı. AK Partili kimliği ile ilk defa konuşan Soylu, "Öncelikle bu büyük hizmet kervanının içerisinde olmaktan, yüzleri memleketimize dönük bu samimi gönüllü insanların içinde olmaktan büyük bir onur duyduğumu tekrarlamak istiyorum." dedi.

AK Parti'ye geçiş yapan Süleyman Soylu'nun yaptığı konuşmanın satırbaşları:

Başbakanımızın biraz önce ortaya koyduğu ülke ve dünya meselelerinde ortaya koyduğu tavrından sonra çok şey söylemem lazım. 1960'ta bu memlekete hizmet eden insanlarına dar ağacı layık görüldü. Ta 28 Şubat'ta ne zamanki Adalet Partili milletvekilleri başörtülüler kızlarını arabistana götürsünler dediği zaman biz uyandık. 28 Şubat bir milletin direnişidir.

"BAŞBAKANIMIZIN HAPSE KONULMASI MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEDİR"

Bir şiir okudu diye Başbakanımızı hapse koyan bir zihniyet milletin gönlünde değildir ama bu hareket milletimizin gönlündedir. 1950-60 Türkiye'nin önemli bir sıçarama dönemiydi. Darbe Türkiye'nin sıçramasını engelledi. Belki sayın Başbakan AB ve Dünyada en etkin ülke olma noktasında çok zengin bir ülkenin Başbakanıdır.

"TÜRKİYE'DE ARTIK MERKEZ SAĞIN HAKİMİYETİNDE OLMAYACAK"

98'den sonra iktidara gelen  AK Parti hem demokratik hem de ekonomik sıçaramayı gerçekleştirmiştir. Bu halk 10 yıllık bir sıçrama daha bekliyor. Türkiye artık bir daha merkez sağın hakimi olan bir Türkiye olmayacak. Artık kurucu genel başkanımız ifadeleri duyacağız.

 

Editör: Haber Merkezi